Loading...
Desurfschool.nl in hoek van holland - surflessen, surfcamps, kinderfeestjes

Welkom! Onze passie voor surfen, sport, fun èn gezondheid vind je terug in onze activiteiten. Onze reviews op facebook spreken voor zich. Maak je allerleukste surf of sportdag op strand mee. En wil je surfen in Rotterdam, met de metro ben je straks zo bij ons. Ga dus met ons in zee ;-)

Wat voor activiteiten?
We hebben voor ieder wat wils, onze meeste geboekte programma's:

Heb je een jeugdvakantiepaspoort? -> Belangrijke informatie!

Introductie surflessen - voor starters & beginnende surfers
Surf & Sport bootcamp - geschikt voor zowel conditieopbouw als pro-sporter
Privèles - bereik jouw doelen bij het surfen of sportief op het strand voor een gezond leven

Surf Kinderfeestjes - van een paar uur of een hele dag, onze actieve surf kinderfeesten worden als groot succes ervaren
Scholen & Sportverenigingen - wij zijn al jaren een een bekend adres voor scholen en verenigingen

We hebben voor jong en oud waar je naar op zoek bent bij desurfschool.nl. Wij verhuren ook surfboards, surfpakken, supboards & skimboards.

Leren surfen & meer
We willen jou graag helpen met je eerste stappen op een surfboard, bodyboard, supboard of skimboard. Ook hebben we zandboards om de duinen af te glijden, skateboards om door de duinen te steppen of vliegers om mee te kiten.

In Nederland leren surfen is zo gek nog niet! Als je de tijd hebt kan je ook een heel weekend komen surfen dan is de kans uiteraard nog groter dat je het surfen onder knie krijgt. Kom je om te surfen uit Rotterdam en omstreken? Dan bij je zo bij strand 2 in Hoek van Holland.

Plezier
Belangrijk is het plezier dat je hebt tijdens de surfles en wanneer je er veel lol in hebt dan leer je het golfsurfen makkelijker. Het is gezellig in het water wanneer je met een groep vrienden komt surfen.

Groepen
Je kunt dus alleen maar ook met een groep vrienden komen surfen en dan hebben we een goeie deal voor jou. We hebben regelmatig verjaardagen die worden gevierd bij desurfschool. Dan leer je met elkaar, onder leiding van jullie eigen instructeur de basis beginselen van het golfsurfen. Wij kunnen ook elke gelegenheid aanpassen aan specifiek aan jouw wensen voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten of weekend arrangementen. Maak er iets tofs van op het strand!

Geen les, wel surfen = verhuur!
Dan koop je een verhuur kaart en kun je al vanaf 10,- per keer het water in. Je huurt een surfboard en een wetsuit en gaat lekker de zee in!

Surfs Up en Pura Vida!


Tot ziens bij de surfschool.nl in Hoek van Holland,

Freek Ruigrok & team desurfschool.nl

Voor iedereen die op het strand wil surfen & sporten
• Vanaf een uur, een dag of zelfs een hele week
• In het seizoen open van vroeg tot in de avond laat
• Veel ervaring met grote groepen
• Dus ook voor vrienden, familie, school of vereniging