Loading...
Welkom bij desurfschool.nl in Hoek van Holland!

Leuk als je komt, we zijn de surfschool van Hoek van Holland! Lees onze reviews op facebook.

Wat voor activiteiten?
We hebben voor ieder wat wils, onze meeste geboekte programma's :

Introductie surflessen - voor starters & beginnende surfers.
Surf & Sport bootcamp - geschikt voor zowel conditieopbouw als pro-sporter.
Privèles - bereik jouw doelen bij het surfen of sportief op het strand voor een gezond leven.

Surf Kinderfeestjes - van een paar uur of een hele dag, onze actieve surf kinderfeesten worden als groot succes ervaren.
Scholen & Sportverenigingen - wij zijn al jaren een een bekend adres voor school of vereniging.

We hebben voor jong en oud waar je naar op zoek bent bij desurfschool.nl. Wij verhuren ook surfboards , surfpakken , supboards & skimboards.

Leren surfen & meer
We willen jou graag helpen met je eerste stappen op een surfboard, bodyboard, supboard of skimboard. Ook hebben we zandboards om de duinen af te glijden, skateboards om door de duinen te steppen of vliegers om mee te kiten.

In Nederland leren surfen is zo gek nog niet! Als je de tijd hebt kan je ook een heel weekend komen surfen dan is de kans uiteraard nog groter dat je het surfen onder knie krijgt. Kom je om te surfen uit Rotterdam e.o.? Dan bij je zo bij strand 2 in Hoek van Holland.

Plezier
Belangrijk  is het plezier dat je hebt tijdens de surfles en wanneer je er veel lol in hebt dan leer je het golfsurfen makkelijker. Het is gezellig in het water wanneer je met een groep vrienden komt surfen.

Groepen
Je kunt ook met een groep vrienden komen surfen en dan hebben we een goeie deal voor jou. We hebben regelmatig verjaardagen die worden gevierd bij desurfschool. Dan leer je met elkaar, onder leiding van jullie eigen instructeur de basis beginselen van het golfsurfen. Wij kunnen ook elke gelegenheid aanpassen aan specifiek aan jouw wensen voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten of weekend arrangementen. Maak er iets bijzonders van op het strand!

Geen les, wel surfen = verhuur!
Dan koop je een verhuur kaart en kan al vanaf 10,- per keer het water in. Je huurt een surfboard en een wetsuit  en gaat lekker de zee in!

Surfs Up en Pura Vida!


Tot ziens bij de surfschool in Hoek van Holland,

Freek Ruigrok & team desurfschool.nl

Voor iedereen die op het strand wil surfen & sporten
• Vanaf een uur, een dag of zelfs een hele week
• In het seizoen open van vroeg tot in de avond laat
• Veel ervaring met grote groepen
• Dus ook voor vrienden, familie, school of vereniging