Loading...
Welkom bij desurfschool.nl en leuk dat je bij ons komt surfen!

Zelf zijn we allemaal super enthousiaste surfers en staan het liefst de hele dag in zee.

Wat voor activiteiten?
We willen jou graag helpen met je eerste stappen op een surfboard, bodyboard, standUp paddle board of skimboard. Ook hebben we zandboards om de duinen af te glijden, skateboards om door de duinen te steppen of vliegers om mee te kiten.

We hebben voor jong en oud wel wat leuks bij desurfschool.nl.

Leren surfen
Vaak zeggen mensen die niet surfen dat je naar Hawaii moet want daar zijn de hoge golven. Maar ja... leren surfen doe je op een kleine langzaam brekende golf en niet op een reuze golf die meteen over jou heen wilt slaan. Net als je eerste  autorijlessen moet je het opbouwen en zal je niet meteen een formule 1 auto instappen en als Max verstappen gaan racen. Daarom is in Nederland leren surfen zo gek nog niet! Als je de tijd hebt kan je ook een heel weekend komen surfen dan is de kans uiteraard nog groter dat je het surfen onder knie krijgt.

Plezier
Belangrijk  is het plezier dat je hebt tijdens de surfles en wanneer je er veel lol in hebt dan leer je het golfsurfen makkelijker. Het is gezellig in het water wanneer je met een groep vrienden komt surfen. Maar wellicht wil jij juist wel eerst even zelf goed oefenen tijdens een prive surfles.

Groepen
Je kunt ook met een groep vrienden komen surfen en dan hebben we een goeie deal voor jou
We hebben regelmatig verjaardagen die worden gevierd bij desurfschool. Dan leer je met elkaar, onder leiding van jullie eigen instructeur de basis beginselen van het golfsurfen.

Wanneer je enkele surflessen hebt gevolgd is het wellicht tijd om het eens zelf te proberen.

Geen les, wel surfen!
Dan koop je een verhuur kaart en kan al vanaf 10,- per keer het water in. Je huurt een surfboard en een wetsuit  en gaat lekker de zee in!

Surfs Up en Pura Vida

Voor iedereen die op het strand wil surfen & sporten
• Vanaf een uur, een dag of zelfs een hele week
• Veel ervaring met grote groepen
• Dus ook voor vrienden, familie, school of vereniging