Loading...
Gevorderden surftraining / les

Je kunt al een beetje surfen maar zelf golven pakken wil nog niet altijd lukken. Je kan wel staan maar het gaat nog niet altijd even snel en ook je timing zit nog niet altijd goed... Wij gaan jou hiermee helpen!!

Deze training is voor iedereen die beter wil leren surfen en nog wel wat tips of een opfris cursus kan gebruiken.

Je kunt dus al een beetje surfen maar zelf golven pakken wil nog niet altijd lukken, want je peddelt bijvoorbeeld nog niet hard genoeg om mee genomen te worden. Ook kan het zijn dat je te vroeg stopt met peddelen... de golf glijdt onder jou door en je wordt niet mee genomen. Je kan wel staan maar het gaat nog niet altijd snel genoeg en ook je timing zit nog niet altijd goed, hier gaan we samen aan werken!

Van desurfschool.nl krijg je een goed board en een lekker warm pak wat aansluit op de surf condities van die dag. In principe is een langer board (9 foot, ongeveer 2,70 m) makkelijker om golven te pakken en meegenomen te worden. Ook is zo'n board stabieler en daarmee kom je sneller op gang... eenmaal op snelheid wordt de plank steeds stabieler.

De surf instructeur helpt je met timing, het pakken van de goede golf en je houding... immers is het belangrijk dat je lichaam meewerkt ipv tegen werkt. Vaak bewegen beginners hun armen contra, dus de armen gaan naar links terwijl ze naar recht willen sturen. Ook staan beginners vaak rechtop en vallen om, buig dus je knieen en houdt druk op je surfboard! Dit en nog veel meer leer je tijdens de surftraining voor gevorderden.

Je volgt deze training met een groep, wil je liever solo boek dan een priveles of surfcoach. 

Gevorderden surftraining / les
Duur:
3 uur
30 min. theorie + 1.5 uur les + 1 uur vrij surfen
Prijs (p.p.) :
35,00 €
Datum selectie *
E.g., 23/02/2019
Nick surfing