Loading...
Jeugd vakantie paspoort

desurfschool.nl biedt surfles speciaal voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar. Al onze wetsuit zijn steamers van 4 mm waardoor de kids warm blijven. De surfboards en bodyboards en sups hebben een zachte bovenkant en zachte vinnen voor de veiligheid.

Belangrijke info :

De lessen beginnen elke dag om 11 u of 14 u.

Eerst gaan de kinderen surfen onder de begleiding van een instructeur.

Ze krijgen een board en wetsuit en leren over stromingen en ontstaan van golven.

Na 1, 5uur gaan we het water uit en spoelen de wetsuit uit.

Hierna kunnen ze de duinen op lopen en glijden de duinen af.. Duin snowboarden!!

Let op :
Zandboarden vanaf 4 jaar
Surfen met zwemdiploma

Omdat kinderen minder sterk, groot en vaak ook minder geconcentreerd zijn kijken wij als surfinstructeur naar de golven en beslissen met welke boards we te water gaan. Wanneer het te hard waait is het alleen al lastig om veilig met een surfboard naar de zee te lopen, daarom is dan de keuze voor een bodyboard het meest logisch. 

Ook wanneer de golven erg hoog zijn of snel dichtslaan is bodyboarden leuker voor kinderen!

Wanneer kinderen op jonge leeftijd leren bodyboarden ( 6tm 10 jaar ) dan hebben zij veel voordeel wanneer ze de overstap maken naar surfen op een surfboard.

Het opstaan is voor kinderen meestal geen probleem, maar het pakken van de juiste golf en genoeg snelheid krijgen met peddelen zorgt ervoor dat ze vaak golven missen... Met een bodyboard leren ze spelenderwijs de juiste golf zelf te pakken en leren ze de timing goed.

De surflongboards, shortboards en bodyboards liggen klaar voor gebruik. Naast het leren van de turtle roll, duckdive, bottom turn gaan we ook in op de veiligheid!

15 euro voor anderhalf uur surfen + 1 uur zandboarden

Jeugdvakantiepaspoort
Duur:
+1.5 uur surfen
+1 uur gratis zandboarden
Prijs (p.p.) :
15,00 €
Datum selectie *
E.g., 22/02/2019
Quint