Loading...
Kindersurfles

desurfschool.nl biedt surfles speciaal voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar. Al onze wetsuit zijn steamers van 4 mm waardoor de kids warm blijven. De surfboards en bodyboards en sups hebben een zachte bovenkant en zachte vinnen voor de veiligheid.

De lessen beginnen elke woensdag om 14:00 uur en zondag om 11 uur.

Omdat kinderen minder sterk, groot en vaak ook minder geconcentreerd zijn kijken wij als surfinstructeur naar de golven en beslissen met welke boards we te water gaan. Wanneer het te hard waait is het alleen al lastig om veilig met een surfboard naar de zee te lopen, daarom is dan de keuze voor een bodyboard het meest logisch. 

Ook wanneer de golven erg hoog zijn of snel dichtslaan is bodyboarden leuker voor kinderen!

Wanneer kinderen op jonge leeftijd leren bodyboarden ( 6tm 10 jaar ) dan hebben zij veel voordeel wanneer ze de overstap maken naar surfen op een surfboard.

Het opstaan is voor kinderen meestal geen probleem, maar het pakken van de juiste golf en genoeg snelheid krijgen met peddelen zorgt ervoor dat ze vaak golven missen... Met een bodyboard leren ze spelenderwijs de juiste golf zelf te pakken en leren ze de timing goed.

De surflongboards, shortboards en bodyboards liggen klaar voor gebruik. Naast het leren van de turtle roll, duckdive, bottom turn gaan we ook in op de veiligheid!

Tip: Ga als vader , moeder, neef, grote broer of zus mee met deze kindersurfles!!... Het is namelijk heel leuk om samen met je kind het surfen onder de knie te krijgen. Hierdoor bouw je ook een vertrouwens band op met elkaar en je leert van ons waar je op moet letten in  de zee. 

 

Kindersurfles
Duur:
2 uur
Prijs (p.p.) :
15,00 €
Datum selectie *
E.g., 22/02/2019
1 dag surfles surfschool hoek van holland