Wie zijn wij?

Met plezier en passie surfen, dat is al jarenlang De Surfschool! En dat zonder de drukte van Scheveningen. Bij De Surfschool krijg je ervaren instructeurs die jou een relaxte, actieve dag bezorgen.

Faciliteiten

De Surfschool bevindt zich op strand Rechtestraat: de perfecte plek voor een surfschool. We zijn uitstekend te bereiken met de auto, de fiets of het OV. Parkeren is vlakbij, gratis en er is vollop plaats.

Als je na het surfen trek hebt gekregen kan je bij ons wat te snacken halen. Of natuurlijk met een kopje koffie of een drankje kijken hoe de kids aan het surfen zijn.

Verder kan je verwachten: wifi, kluisjes, toiletten, douches, loungebedden (binnen en op het strand) en reggae.

De Surfschool

Sinds 2008 laat Freek Ruigrok nieuwe en gevorderde surfers de golven van Hoek van Holland zien. Vol passie en zonder opsmuk surfen, en een relaxte sfeer, dat staat voorop.

De crew bestaat uit enthousiaste locals van het Westland die de golven het beste kennen en al vele jaren veel plezier aan hun achtertuin, de zee, beleven.

De locatie in Hoek van Holland is de ideale plek voor een surfschool. Goed te bereiken zonder files of parkeergeld, alle faciliteiten die je van een strand verwacht, rustig gelegen aan de duinen en aan een groot en breed strand met goede golven.

Boek je eerste les

Ontmoet het team

De instructeurs van de Surfschool hebben al jaren ervaring met surfen en het geven van surflessen. Van privélessen tot grote groepen kinderen tot bedrijfsuitjes, onze instructeurs weten wat ze doen. In het water weten ze overzicht te houden en de juiste aanwijzingen te geven, zodat iedereen een veilige en leuke dag heeft.

"Vriendelijk en gezellig personeel. Ze vinden een goede sfeer erg belangrijk"

Locatie

Je vindt de Surfschool pal aan het strand Rechtestraat in Hoek van Holland, tegen de duin aan. Loop vanaf de parkeerplaats tot aan het strand en ga dan rechts.

Meer over locatie & bereikbaarheid